Om...

Igår
efter middagen så kom Edwin till norrviken men vi hoppade på nästa tåg till sollentuna och sen vidare till Paloma. Där var de massa folk, väldigt blandat. Men de var nice och kul! Vid elva drog vi hem till Edwin och huuum nörda lite och sen kolla vi på MM. Mami hämta mig vid två. Sen somna jag vid tre någon gång.
Idag
har jag letat skidor och de har i stort sätt inte gett mig något svar. Men ändå nu så vet jag vilka jag ska köpa som då inte fanns där, hehe. Efter åkte jag med mamma till Lida och åkte skridskor, pulka, fika och så med mormor och kusinerna. De var mysigt och en omväxling. Somna till en stund på vägen hem. Middagen gjorde jag, pestopasta med bacon, smarrigt! Sen har jag kollat på film och bara tagit de lugnt. P.s fick ett jätte gulligt sms av en kompis som gjorde min dag mycket bättre, d.s.
Imorgon
är de sov morgon till tio och endast tre lektioner!  Ett plus är att MatildaGangster är tillbaka i skolan efter en vecka som sjukling.. Men efter skolan drar jag till EmmaPemma LH som fyller 16 bast (GRATTIS!) Vid sju är de samling i sollentuna simhall - Match vid åtta! Sen jaa... mer vet jag inte..hahahihihoho
jag och födelsedags barnet (om några minuter)

TOWE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0